impact
reinigt en desinfecteert efficiënt en economisch
IMPACT reinigt en desinfecteert en laat toe dit product op dagdagelijkse basis te gebruiken met hoge efficiëntie van desinfectie zonder nadelige effecten en met volledige compatibiliteit met de huid (handen en armen) en onberispelijke eco-vriendelijk.
Even toegelicht:
Een ultrazuivere heldere vloeistof zonder kleverig gevoel en zonder residu op oppervlakken na het ontsmetten, ook niet op glas. Garantie op een residuvrije en snel drogende reinigingsbeurt.
Zorg voor voldoende bevochtiging van het te behandelen oppervlak en laat even inwerken vooraleer weg te vegen. Op de handen mag het gewoon aan de lucht drogen.
Dunvloeibaar van natuur door een sterk verlaagde oppervlaktespanning: dringt dus zeer goed en snel door in kleine oneffenheden voor een meer efficiënte ontsmetting. Het kunnen bereiken van kleine spleten en oneffenheden is cruciaal voor het degelijk ontsmetten, ook in (nog) niet vooraf gereinigde toestand. Dit product is minstens 5 keer dunvloeibaarder dan water en zeep!
Zonder oxiderende en zonder kleverige stoffen voor onbezorgd gebruik op betaalkaarten, terminals, alle elektronica en alle types oppervlakten zoals dashboard en fiets of autostuur, versnellingspook, een toetsenbord, horloge, GSM, … en uiteraard uw handen.
Door afwezigheid van agressieve anionische (sulfaten), noch kationische oppervlakte-actieve stoffen zorgt IMPACT voor een uitstekende eco-compatibiliteit.
Een handig, licht en doelgericht spatvrij triggerspuitje dat overal past, ook in de auto en in een toilet, badkamer of gang en wachtzaaltje (diameter 35 mm).
Kies voor de duurzame en economisch slimme combinatie van een of meerdere mini-trigger spuitje(s) met een kristalheldere hervulfles van 100% recycleerbaar PET (1L) en hoogwaardige HDPE voor de flacon (ook 100% recycleerbaar) en aldus op de best betaalbare manier altijd voorraad te hebben in een trouwens esthetische en hygiënisch ogende verpakking die de zuiverheid reflecteert. Lang herbruikbaar!
Persoonlijkere vormgeving en afwerking
Door de gepersonaliseerde aanpak is het mogelijk om voor u indien gewenst een heel subtiel aanwezig parfum toe te voegen. We kozen bewust om dit NIET te doen voor algemeen gebruik omdat dit bij veelvuldig gebruik in openbare ruimten snel "te veel" kan worden.

Echter: het is op vraag perfect mogelijk een persoonlijke voorkeur toe te voegen zonder meerprijzen. Deze hoogwaardige essences zijn zo zuiver dat ze in uiterst kleine hoeveelheid worden toegevoegd.

Maken een mooie match met IMPACT:

  • Les après-midis d'Amélie:
    Een zeer hoogwaardig parfum met een vanillic basis en jasmijn in de hoogste noten
  • Dulce Lily:
    Een heel geraffineerd White Lily afspinsel
  • Seasand and shells:
    Unieke heldere "zeegeur"

Overweeg zeker het gebruik van onze heel gebalanceerde en uitgekiende handenverzorgingsbalsem "Dorstige handen" die enige uitdrogingsongemakken meteen subtiel wegwerkt zonder ooit dominant te zijn.
Binnenkort te verwachten:
desinfecterende schuimformulatie met 75 vol% alcohol

Alcohol is bij ingewijde formulatoren gekend als een typische "foam killer" dus hoe zou je dan in godsnaam een product kunnen maken met heel hoog alcohol gehalte en het tevens als schuim te presenteren, wat op zich tegenstrijdig is ?

Dit is mogelijk door een uitgekiende synergie van ingrediënten en werd bevestigd door de recentelijk opgedoken ervaringen in deze materie. Er wordt een mooi schuim geproduceerd zodat de gebruiker perfect weet waar het ontsmettingsmiddel wordt toegediend. Na inwrijven verdwijnt het schuim helemaal en vormt een anti-vervuilingsscherm door filmvorming. Bovendien geniet de gebruiker een uiterst aangename afwerking als nagevoel met een lubrificerend effect, heel mooi!

Dit is dus een vrij innovatief product dat nog niet bestond tot op vandaag. Een unicum!
Dit product ondergaat intussen de wettelijk vereiste registratieprocedures.